1138 Budapest, Váci út 184. 1/102.   
forgalmazok@gyogyasz.hu   

Üzlet adatai

Látogasson el az ANTSZ nyilvántartásához. Név alapján keresse ki az EÜ Szolgáltató azonosítóját ANTSZ nyilvántartásban, csak a cégneve első szavára keressen.

Ha egyszerre több telephelye adatait szeretné megadni, használja az 1-NÉL TÖBB GYSE SZAKÜZLET BEJELENTÉSE funkciót.

A  weboldalon a szolgáltató azonosító duplikációja nem engedélyezett. Adminisztrátorunk a kitöltött táblázat alapján egyedileg végzi el az egy szolgáltatóhoz tartozó több telephely feltöltését. A szaküzleti telephelyek adatait tartalmazó táblázatokat a feszugyfelszolgalat@gmail.com címre kérjük visszaküldeni.

(a gyógyászati segédeszköz telephely irányítószámát adja meg, ne a vállalkozása székhelyét)

A szolgáltatás a koronavírus járvány terjedését megelőző intézkedések alatt kizárólag előzetesen, telefon egyeztetett időpontban érhető el az alábbi telephelyen

Elérhetősége

Nyitvatartás

(csak azokat a napokat kell kitölteni, melyeken az üzlet nyivatart)Gyógyászati segédeszköz termék, szolgáltatás jellege

Kérjük jelölje, hogy milyen gyse terméktípus vagy szolgáltatás vagy szolgáltatás érhető el a vásárlók számára a szaküzletében. Az „egyéb info” mezőkben szabad szöveges leírással egészítheti ki a kiválasztott termékkör megjelölését, ha a az csak korlátozottan teljesül a telephelyén.

Például: „Egyszer használatos eszközök” jelölése esetén  csak  x.y. típusú kötszerek forgalmazása  vagy a  „Hallókészülék ellátás” választása esetén csak hallókészülék elem forgalmazás szövegek az egyéb info mezőkben

FORGALMAZÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT - FESZ

Cím: 1138 Budapest, Váci út 184. 1/102.

Elérhetőségek

E-mail: forgalmazok@gyogyasz.hu